Un bărbat, de 44 de ani, a fost grav rănit, fiind nevoie de intervenția echipelor de descarcerare după ce camionul pe care îl conducea a intrat în coliziune violentă cu un alt autocamion pe Drumul European 87, între localitățile Luncavița și Rachelu, în județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, “un bărbat de 34 de ani, din Galați in timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Buzău”. ISU Tulcea informează că, la fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare grea și pompierii din Măcin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru descarcerarea bărbatului de 44 de ani.

La fața locului au acționat 11 subofițeri, 2 ofițeri, o autospecială de primă intervenție și comandă, trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, Tulcea, și un echipaj de poliție. De asemenea, au intervenit și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență cu două utilaje și 6 voluntari. Șoferul rămas în cabină a fost descarcerat fiind transportat la spital cu leziuni multiple, dar conștient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here