tudora-ediz-1-300x137O buzoiancă de 54 de ani plecată la muncă în Italia a ajuns în stare gravă la un spital din Roma, după ce patronul ei ar fi împins-o pe balcon. Tudora Ediz îngrijea soacra bolnavă a italia­nului și era nemulțumită de banii pe care îi primea. Ea lucra 24 de ore din 24 și, spun rudele ei, era plătită doar cu jumătate de normă. Discuțiile despre salariul prea mic și pe tema neregulilor din contractul de muncă l-ar fi enervat pe italian care, în momentul în care i s-au cerut bani în plus, a lovit-o pe femeie, iar aceasta s-a prăbușit peste balustradă. Patronul ei le-a spus autorităților că femeia a vrut să se sinucidă, însă carabinierii au stabilit că italianul este vinovat de accident şi l-au pus sub cercetare.
Românca a fost transportată la Spitalul San Camillo din Roma cu fractură de bazin, trei coaste rupte, traumă cerebrală și probleme respiratorii.
Tudora Ediz are 54 de ani, este din Cochirleanca, judeţul Buzău, este mama a trei copii, doi băieţi stabiliţi în Italia, şi o fată, în Anglia, iar de aproape 4 ani este văduvă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here