geanta_smulsa bun

O buzoiancă de 32 de ani a fost tâlhărită în municipiul Buzău, chiar pe scara blocului în care locuiește. Femeia a intrat în bloc fără să se gândească în vreun moment că cine ar putea să o atace și să-i fure geanta. Ulterior, speriată, tânăra a sunat la Polițe.

”La data de 16 noiembrie a.c, Poliția Municipiului Buzău a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de către o buzoiancă în vârstă de 32 de ani care a precizat că o persoană necunoscută i-a smuls geanta în timp ce intra în scara blocului.
Imediat de la sesizarea faptei, polițiștii au prins principalul bănuit, un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea Padina. Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, s-a stabilit faptul că bănuitul, i-a smuls persoanei vătămate geanta în care avea documente și suma de 200 lei”, susțin polițiștii.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar față de tânărul de 29 ani fost luată măsura reţinerii, urmând ca miercuri să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here