Cândva, nu scăpa numerotarea anilor de viață, motiv de sărbătoare anuală pe scena Sălii Palatului, cu sala plină. Acum, Benone a schimbat foaia, potrivit Libertatea.ro.

Anul acesta, Benone Sinulescu s-a sărbătorit modest, într-un cinematograf din Arad. Prolificul solist care a hotărât să părăsească apartamentul din buricul Bucureștiului pentru o casă la țară, într-o comună de lângă Arad, s-a mulțumit cu circa 150 de spectatori la celebrarea celor 60 de ani de carieră muzicală.

Cel mai important solist de muzică populară în viață (a împlinit recent 79 de ani) nu mai pune în prim plan faima și preferă să guste viața simplă, în toate formele ei. Nu-l mai interesează conacul natal de la Siriu, Buzău, ori apartamentul din centrul Bucureștiului, artistul  preferând viața și munca la propria fermă, din comuna Bârzava, Arad, locul unde au trăit socrii săi.

Dacă înainte își contoriza succesul în vânzări discografice și număr de spectacole pe întreg globul pământesc, acum numără roșiile și vinetele din solar și de pe propria plantație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here