Ilnitchi Catalin
Buzoianul Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din Colectiv, a ajuns cu bine la spitalul din Isarel. Transferul s-a realizat duminică, în prezent buzoianul fiind în atenția și grija medicilor de la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel.
Buzoianul Cătălin Ilniţchi a fost una dintre persoanele rănite grav în tragedia din clubul Colectiv. În momentul declanşării incendiului, tânărul fotograf se afla chiar lângă scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul „Floreasca” din Bucureşti.
Cătălin Ilnițchi este absolvent al Liceului Marghiloman din Buzău, a urmat apoi cursurile Facultății de Construcții, el fiind ingineri dar și colaborator foto al unei publicații rock.
Cătălin are o grupă de sânge rară, AB. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Cătălin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi în care pot fi făcute donaţii.

Între timp, bilanţul persoanelor decedate în tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce duminică au murit alţi 4 răniţi internaţi în spitale din Bucureşti, iar alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în clinici din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here