Ilnitchi Catalin
Buzoianul Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din Colectiv, luptă pentru viață. Medicii de la clinica din Israel unde el este internat sunt optimiști și cred că buzoianul își va reveni. Chiar dacă recuperarea este extrem de greoaie, specialiștii se încred în șansele sale la viață.
Cătălin Ilnițchi a fost operat pentru a doua oară. Medicii i-au reconstruit parțial urechile și umărul stâng, afectate grav în incendiul mistuitor din Colectiv. Buzoianul nu vorbește încă dar comunică prin strângeri de mână cu mama sa, atunci când este conștient. Tot atunci când nu este sedat, tânărul este însă speriat de modul în care se află după nenorocirea în care a fost prins și care i-a mutilat trupul și sufletul.
Alături de Cătălin Ilnițchi este mama sa, care îi vorbește și chiar îi pune muzică rock.
Cătălin Ilnițchi are 30 de ani, este originar din Buzău, inginer de profesie dar extrem de pasionat de fotografie. La concertul din Colectiv, el a mers, de altfel, să facă fotografii pentru o revistă de rock cu care colabora. A mers în ultimul moment în ”clubul groazei”, după ce un coleg l-a anunțat că nu poate ajunge și l-a rugat să-i țină locul. A fost ghinionul vieții sale, însă, din fericire, se pare că-l va depăși cu bine, medicii strîini fiind optimiști că buzoianul își va reveni în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here