Ilnitchi Catalin
UPDATE: Buzoianul Cătălin Ilnițchi va fi transferat duminică la orele prânzului cu un avion către spitalul din Israel. El este în continuare în comă indusă, însă este în stare stabilă, ceea ce permite transportul către țara unde se speră că va avea șanse mai mari de refacere. Între timp, numărul morților din Colectiv a crescut. 44 de tineri sunt pe lista celor decedați, duminică, la ora 10.30, iar medicii spun că trebuie să ne așteptăm și la alte tragedii.

Buzoianul Cătălin Ilnițchi, rănit în incendiul din Colectiv, transferat la un spital din Israel, unde în mod cert va avea mai multe șanse să-și revină. Buzoianul va ajunge la Spitalul Tel HaShomer din Israel, transferul fiind posibil cu sprijinul asociației INTERMEDICAS.
Cătălin Ilnițchi are 29 de ani, este originar din Buzău iar vinerea trecută a fost surprins în clubul Colectiv de incendiul mistuitor în care au murit până acum 41 de oameni. Cătălin, care este inginer la o firmă din Capitală, colabora și cu o revistă rock și mersese la Colectiv în calitate de fotograf. El a suferit arsuri pe corp dar și arsuri ale căilor respiratorii, fiind internat inițial la Floreasca.

Cei care vor să îl ajute pe Cătălin Ilnițchi o pot face donând bani în următoarele conturi:

RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR

RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON

RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD

deschise la Banca Transilvania

Titular cont: Neagu Tamara Adina SWIFT: BTRLRO22

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here