catalin-predoiu-a-prezentat-guvernul-din-umbra-al-pdl-cine-figureaza-pe-lista-18462886
Buzoianul Cătălin Predoiu este luat în calcul pentru funcția de premier după demisia din fruntea Guvernului a lui Victor Ponta. Numele buzoianului a fost rostit de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a declarat că președintele Klaus Iohannis nu are decât o variantă – forțată – de numire a premierului: Cătălin Predoiu.
„Dl. Iohannis ar trebui să-l numească pe Cătălin Predoiu. Cu el a plecat. Împreună cu partidul care l-a propus la Președinție: PNL. A plecat la pachet, ne amintim: Cătălin Predoiu ca premier. Deci, el este obligat, în clipa de față, prin înțelegerea pe care a avut-o cu partidul său, să-l numească pe Cătălin Predoiu”, a explicat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.
Jurnalistul recunoaște, însă, că este posibil ca „ecuația politică” să nu permită așa ceva, să nu se ajungă la o formulă acceptată de actuala putere, de către coaliția la putere, pentru ca Predoiu să devină premier. Probabil că vor avea loc negocieri foarte complicate, spune Cristian Tudor Popescu.
El spune că e posibilă o formulă de compromis PSD – PNL așa cum a fost în 2008. „Ce sper e că orice formulă care ar fi o înșelătorie, o încercare de a înșela oamenii va fi sancționată de cei aflați în stradă”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here