Liderul PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, reacționează în urma atacurilor la adresa medicului Alexandru Rafila, după ce a fost anunțat că va fi candidat al formațiunii, pe lista de la Camera Deputaților, atacurile făcând trimitere la colaborarea tatălui său cu Securitatea. Ciolacu a taxat dur încercările de intimidare la adresa lui Rafila:

Cred cu tărie că orice persoană care candidează pentru o funcție în administrația publică a țării trebuie analizată prin prisma traseului său profesional, a integrității și a opiniilor sale politice sau de specialitate.
Dar este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților! De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii ’50.
Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el, astăzi, în calitate de premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!
Îl voi susține pe Alexandru Rafila sau pe orice alt coleg care se înscrie în PSD în fața tuturor atacurilor josnice, în care se amestecă neadevăruri crunte despre familie și viața personală.
Și cred că, între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!” , scrie președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook. 
122122396 5234829516542454 8124297859657690666 o

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here