protest2
Circa 100 de persoane în rândul cărora s-au aflat și liberalii de frunte ai județului au ieșit vineri după amiază în stradă și au scandat lozinci împotriva celor din fruntea Primăriei Buzău.
Înarmați cu pancarte, protestatarii au scandat lozinci împotriva șefilor din Palatul Comunal, nemulțumirea oamenilor fiind mult amplificată de buba care a plesnit la Direcția Economică, unde un grup infracțional organizat a tăiat și-a spânzurat după bunul plac al celor mari.
Potrivit procurorilor, funcționarii de la Direcția Economică au tăiat amenzile ”cui trebuie” și i-au absolvit pe alții de obligațiile la bugetul local, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre persoane din anturajul celor din conducerea Primăriei, după cum spun anchetatorii.
Revoltați de această situație, oamenii au ieșit în stradă, cadrul organizatoric al acțiunii siinf asigurat de PNL. Nici vremea extrem de rea nu i-a împiedicat pe protestatari să-și strige revolta în stradă, însă, din păcate, numărul celor care au lăsat confortul din case pentru a încerca sp schimbe ceva a fost destul de redus.
Chiar și așa, cei prezenți au strigat în fața Primăriei: ”Primar penal, mergi la Tribunal”, ”Demisia” sau ”Ieși afară, javră ordinară”.
Protestul s-a încheiat pașnic după câteva zeci de minute în care buzoienii au strigat, fără a avea însă vreo reacție din partea celor vizați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here