alexandra ungureanu
Buzoienii sunt invitaţi sâmbătă în Piața Dacia pentru a participa la Serbările Normalității. Este o zi dedicată eradicării violenţei domestice, lipsei de egalitate de şansă şi traficului de fiinţe umane.
Serbările Normalităţii debutează la ora 11.00, în Piaţa Dacia. În prima parte a evenimentului, vor fi momente dedicate copiilor, diferite activităţi, dezbateri, concursuri şi karaoke pentru toate vârstele, gazda evenimentului fiind renumitul MC Dan Finţescu.
La orele serii, mai exact de la ora 18.00, este programat un spectacol la care sunt invitați buzoienii de toate vârstele. Alexandra Ungureanu & Crush şi Trupa Zero vor susține recitaluri în cadrul Serbărilor Normalității, artiștii promițând o atmosferă caldă, ca spectatorii să nu simtă frigul de afară.
Serbările normalităţii se desfăşoară în perioada octombrie-decembrie în 56 oraşe din România. Manifestarea de la Buzău,la fel ca și cele din restul țării, face parte din proiectul “Start – o viaţă de calitate în siguranţă”, dezvoltat de Agenţia pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here