vaslui_mort_32592300După mai bine de 3 săptămâni de căutări prin zăpadă, poliţiştii au reuşit să găsească cadavrul bărbatului despre care se bănuia că s-a rătăcit în timpul viscolului de pe 25 ianuarie în zona localităţii Odaia Banului.

Cadavrul bărbatului a fost găsit astăzi pe un camp de pe raza localităţii Costeşti de una dintre echipele de căutare, formată din poliţişti, jandarmi şi pompieri.

Mai bine de 3 săptămâni zeci de politisti, jandarmi si pompieri l-au căutat pe barbatul care s-a rătăcit pe un câmp de lângă municipiul Buzău, în timpul viscolului din timpul primului cod rosu decretat la Buzau la sfarsitul lunii ianuarie.

Alexandru Lambrea, de 44 de ani, a plecat sâmbătă, 24 ianuarie de la domiciliul fostei soţii, din Buzău, spre casa părinţilor săi, unde se mutase după divorţ, in urma cu 5 ani. Acesta avea de parcurs şapte kilometri, prin nămeţi, până la domiciliul său din cătunul Odaia Banului. Bărbatul a vorbit la telefon cu fiul său şi i-a spus că s-a rătăcit, din cauza viscolului. I-a promis, însă, că atunci când ajunge, îl va suna. Alexandru Lambrea nu a mai ajuns, spre disperarea familiei care a anuntat politia, iar de atunci este cautat fara incetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here