Cadavrul unui bătrân în vârstă de 75 de ani a fost descoperit de localnici pe o uliță din comuna Cochirleanca. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de lovituri, însă anchetatorii au indicii că trupul ar fi fost târât aproximativ zece metri de la poarta locuinței sale până la locul unde a fost descoperit.
Potrivit Știri de Buzău, vecinii bătrânului spun că acesta s-ar fi cinstit toată noaptea cu un amic, așa cum obișnuia de multă vreme. Pentru că tovarășul de pahar este în stare de ebrietate, anchetatorilor le este greu să afle împrejurările care au condus la decesul amicului său.
Criminaliștii iau în calcul varianta ca între cei doi să se fi iscat un conflict care a degenerat, însă nu exclud și alte ipoteze. Urmele descoperite le indică faptul că bătrânul a murit în curte sau în casă, trupul fiind mutat ulterior pe uliță, la aproximativ zece metri distanță de casă.

Necropsia urmează să stabilească acum cauza decesului. Fiind vorba despre o moarte suspectă, polițiștii au deschis dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here