Medicul stomatolog Bogdan Marin nu se dezminte. Supranumit Dentistul Copiilor, datorită relației speciale pe care o are cu cei mici, a ținut neapărat ca astăzi să vină cu un cadou special pentru toți copiii buzoienilor.

IMG 20200601 WA0001

În ciuda situației de criză, medicul stomatolog a făcut tot posibilul și astăzi a deschis singurul cabinet stomatologic destinat exclusiv copiilor, denumit sugestiv Anti.Cariat.

IMG 20200601 WA0002

„Din discuțiile purtate cu părinții, dar mai ales cunoscând problemele copiilor, am constatat necesitatea in Buzau a unui cabinet de stomatologie pediatrica (pedodontie) integrata. Practic avem două cabinete pentru copii, avem laborator tehnica dentara și radiologie panoramica. Astfel, toate tratamentele si interventiile auxiliare pot fi facute sub acelasi acoperis. Se reduce timpul si anxietatea copilului este diminuata prin prisma faptului ca nu e plimbat pe drumuri pana sa ajunga la stomatolog. De asemenea, pentru copiii care nu sunt cooperanti avem amenajat un cabinet de psihologie infantila. Ne dorim ca toți copiii să beneficieze de tratamentul potrivit, astfel încât odată ajunși adulți să se bucure de o dantură perfectă.”, ne-a declarat medicul stomatolog Bogdan Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here