nissanMarian Negociu, cunoscut in lumea interlopa din Buzau sub numele de Nissan, va fi astzi eliberat din inchisoare. Acesta a fost arestat in 2011 fiind acuzat de santaj si amenintare. Interlopul si-a petrecut ultimii doi ani in inchisoare din Mandresti, iar astzi la ora 16.00 va fi eliberat. Initial acesta trebuia sa revina acasa in urma cu cateva luni, dar deoarece gardienii au descoperit asupra lui Nissan un telefonul mobil, cererea de eliberare a interlopului nu a fost aprobata. Astazi insa acesta va fi eliberat si se va intoarce la Buzau.

Inaite de a fi arestat in toamna lui 2011, barbatul a fost monitorizat de anchetatori, iar în urma cercetarilor s-a stabilit ca in perioada 2010-2011 el a exercitat amenintari cu acte de violenta, cu distrugerea de bunuri si cu rapirea de persoane sau chiar a agresat mai multe victime, cu scopul de a le determina sa ii restituie diverse sume de bani sau sa incheie anumite contracte. La acea vreme, au fost identificate cinci victime ale lui Nissan, oameni de afaceri din Buzau, care s-au imprumutat de la el, apoi au fost santajati, amenintati sau agresati.

Marian Negociu a mai fost condamnat la inchisoare cu suspendare in 2003 pentru proxenetism, infractiunile fiind comise in Germania.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here