Primăriţa din comuna  Movila Banului a ajuns astăzi în centrul atenţiei după ce au fost făcute publice imagini cu o serbare la care dansează pe muzica lui Michael Jackson. Imaginile postate pe youtube vin la o zi distanţă după ce un săptămânal local a fost distribuit în cutiile poştale ale localnicilor din comună. În publicaţie, primăriţa este acuzată că a dansat lasciv în faţa copiilor fiind în stare avansată de ebrietate. Localnicii spun că totul este o campanie de denigrare pentru a o îndepărta pe primăriţă de şansele unui nou mandat în fruntea comunei.

Sărbătoarea petuniilor la care au fost filmate imaginile ce o înfăţişează pe primăriţa Frusina Ghinea din Movila Banului dansând, a avut loc în urmă cu trei ani când s-a inaugurat un părculeţ din centrul comunei. Purtând eşarfa de primar femeia dansează împreună cu un grup de copii pe o scenă improvizată. Localnicii care au participat la serbarea cu pricina spun că primăriţa este populară printre membrii comunităţii şi că este femeie serioasă care nu consumă băuturi alcoolice.

Oamenii cred că atacul împotriva primăriţei nu este întâmplător mai ales că ieri au primit în cutiile poştale un ziar în care erau prezentate capturi după aceleaşi scene din timpul serbării. Frusina Ghinea este primar din partea PD-L şi se află la finele celui de-al mandat. De profesie este inginer agronom şi are 52 de ani. Ea nu a fost de găsit la primărie şi nici nu a putut fi contactată telefonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here