Președintele Crucii Roșii Buzău, dr. Mădălina Munteanu, și managerul Spitalului Județean de Urgență, ec. Claudiu Damian

Crucea Roșie Buzău a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziția de containere medicale destinate triajului epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Primul container va fi donat secției de Pneumologie de la secția Gârlași, unde sunt internați pacienți cu COVID. 

Săptămâna trecută Crucea Roșie Buzău a dat startul campaniei ,,Luptăm în prima linie pentru Pacienți” obiectivul acesteia fiind strângerea de fonduri pentru a achiziționa containere medicale necesare Spitalului Județean de Urgență Buzău datorită contextului pandemic în care ne aflăm, a faptului că urmează sezonul rece și riscul de îmbolnăviri Covid 19 se estimează că va lua amploare.

Conducerea spitalului împreună cu medicul șef de secție, Dr. Bîrca Nicoleta, au hotărât de comun acord ca primul container achiziționat să meargă către Secția Pneumologie a Spitalului Gârlași, în felul acesta asigurându-se mai ușor triajul persoanelor suspecte de infectarea cu Covid.
campanie Crucea Rosie
Sperăm ca și de data aceasta să ne mobilizăm să ducem la împlinire această inițiativă pentru că acolo unde-s mulți puterea crește, puțin cu puțin se face mult și cel mai important este că atâta timp cât ne pasă unora de ceilalți, faptele bune prind contur și numai împreună vom ieși cu bine și din acest impas.” , spun reprezentanții de la Crucea Roșie Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here