În perioada 1- 3 iulie, la Buzău a popsit Caravana Filmelor TIFF, iar cinefilii au avut posibilitatea să vizioneze filme de festival. Potrivit organizatorilor, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, care are sprijinul Consiliului Judeţean şi Centrului Judeţean pentru Cultură şi Artă Buzău, proiectul a început anul acesta la Buzău cu trei filme care au rulat în Parcul Tineretului.

După ce seara trecută, comedia-dramă în regia lui Dan Chişu “Şi caii sunt verzi pe pereţi” s-a bucurat de un succes notabil, în această seară, ultima din cadrul Caravanei Filmelor TIFF, buzoienii sunt asteptaţi să urmărească o ecranizare stilizată a basmului Albă ca Zăpada. “Blancanieves” – Spania 2011 este o dramă-romantic în regia lui Viktor Chouchkov.

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) continuă proiectul de succes, Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino, împreună cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo și Istanbul, alături de Reelport, unul dintre principalii actori de pe piaţa digitală de film din Europa transmite ca a 4-a ediţie a Caravanei se  desfăşoară în intervalul 1 iulie – 6 septembrie 2013 şi cuprinde 10 destinaţii, prima dintre ele fiind Buzău în perioada 1-3 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here