barca-465x390
UPDATE: Omul de 47 de ani a fost găsit mort de către un localnic. Cadavrul a fost găsit în apă, prin în vegetație, Descoperirea a fost făcută după ce pompierii au siatat căutările. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului, însă cel mai probabil este vorba de înec.

Misiune de căutare sistată în cazul bărbatului de 47 de ani din Găvănești pe care mama sa l-a dat duminică dispărut, acesta fiind plecat de cu o zi în urmă la scăldat, fără a se mai întoarce acasă.
”În data de 26.07.2015 la ora 07:47, prin sistemul 112, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău s-a primit un apel de urgenţă ce semnala o persoană dispărută, posibil înecată în râul Buzău, pe raza localităţii Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău.
La faţa locului s-a deplasat echipa de căutare–salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, ulterior în sprijin fiind deplasată şi echipa de căutare-salvare a Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat.
În momentul sosirii la locul intervenţiei, forţele s-au organizat în mai multe echipe care au căutat atât pe luciul de apă, cu cele două ambarcaţiuni pneumatice din dotare, cât şi pe malurile râului, operaţiunile de căutare fiind sistate în jurul orei 21:00.
Având în vedere faptul că nu există martori care să confirme că persoana a intrat în apă, în acest moment existând păreri contradictorii, căutările vor fi reluate după ce se va şti cu certitudine că acesta se găseşte pe râul Buzău”, se arată într-un comunicat remis de ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here