IncatusareSofer01Intamplare de groaza in localitate Beceni din judetul Buzau. O batrana de 77 ani, imobilizata la pat, a fost violata de fiul ei! Barbatul s-a intors de la birtul din sat, a dat buzna in casa peste mama lui si a abuzat-o, conform stirileprotv.ro.
Teribila intamplare a avut loc dupa miezul noptii. Barbatul de 49 de ani a intrat in casa peste mama lui – impreuna cu care locuia – si a supus-o la chinuri groaznice. Femeia, care era imobilizata la pat, nu a putut face nimic ca sa se apere.
Socant este ca dupa ce si-a violat mama bolnava, individul a mers in camera lui si s-a culcat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Abia a doua zi, batrana a povestit cosmarul prin care a trecut unei fiice de-a ei, iar femeia a alertat politia.
Barbatul de 49 de ani a fost gasit in gospodaria unor localnici, unde lucra cu ziua, si a fost incatusat. El a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul in care a comis fapta. Daca se va stabili ca este sanatos, pentru viol risca pana la 18 ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here