Un preot buzoian, Dragoș Bălan, în vârstă de 39 de ani, stabilit cu familia în Constanța, fiul preotului Petre Bălan din Rușețu, are nevoie de sprijin financiar pentru efectuarea unei operații în străinătate, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare malignă în sinusul cavernos. Cazul a fost relatat de preotul buzoian Romeo Ene, de la Parohia Sf. Dumitru.

„Bunul meu coleg și prieten, Părintele Bălan Dragos, conferențiar universitar la Facultatea de Teologie din Constanța și slujitor la biserica “Sf. Ier. Spiridon” din același oraș, are mare nevoie de oameni. De oameni care să-i fie alături și care să ajute, după puteri, la strângerea sumei de 62.800 EURO.

Părintele Dragoș a fost diagnosticat, anul trecut, cu cancer rinofaringian, pe care l-a tratat cu chimio și radioterapie, iar rezultatele păreau pozitive.FB IMG 1596343876526Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, după noi investigații, s-a descoperit o tumoră malignă în sinusul cavernos, o zonă extrem de sensibilă și imposibil de operat prin metoda clasică. În aceste condiții, după ce mai multe clinici din străinătate și-au declinat competența, a apărut o posibilitate de operație minim invazivă, cu laser, la o clinică din Bonn, Germania, însă costurile operației nu sunt deloc mici (62.800 de Euro), iar recuperarea implica alte costuri.

Părintele Dragoș are 39 de ani, doi copii, este fiul preotului Petre Bălan din Rușețu, iubește tenisul, este iubit atât de studenți cât și de enoriași și este dedicat total slujirii preoțești și actului didactic.FB IMG 1596343866718Vă rog sa constribuiți pentru completarea sumei necesare, vă rog să distribuiți acest mesaj si vă rog să-l pomeniti în rugăciuni!

Cei care doriți să donați direct în cont, o puteți face aici:
Cont IBAN Lei: RO65BRDE140SV22075721400
Cont IBAN Euro:
RO46BRDE140SV84477171400

Cod SWIFT:
BRDEROBU (de menționat suplimentar și adresa băncii) – BD ION MIHALACHE, NR. 1-7
Cod BIC:
BRDEROBUXXX
Titular conturi: Bălan Corneliu Dragoș

Cei care nu aveți acces la un cont bancar, puteți dona la Parohia „Sf. Dumitru” – Buzău, str. Parâng, nr. 26.

Drăgoșache, fruntea sus! LUPTA CONTINUĂ!

Nu dor nici luptele pierdute,
nici rănile din piept nu dor,
cum dor acele brațe slute
care să lupte nu mai vor.

Cât inima în piept îți cântă
ce-nseamnă-n luptă-un braț răpus ?
Ce-ți pasă-n colb de-o spadă frântă
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrânt nu ești atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ți-s.
Adevăratele infrângeri,
sunt renunțările la vis.

Toți colegii de clasă, colegii întru slujire, prietenii, rudele, cunoscuții și necunoscuții s-au mobilizat și suntem alături de tine și de familia ta!” , a scris preotul prof. Romeo Ene, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here