1 decembrie
Politicienii buzoieni le-au transmis cetățenilor județului încă de la primele ore ale zilei de 1 Decembrie, marea sărbătoare a românilor, gândurile loc, în acest important moment al nației.
Deputatul PNL Cezar Preda și-a pus pe facebook o poză cu cele trei sfinte culori ale țării și a postat un mesaj simplu pentru români cărora le-a urat o zi cât mai frumoasă.
” La multi ani tuturor romanilor! O zi de 1 Decembrie cat mai frumoasa!”, a scris pe rețeaua de socializare Cezar Preda.
La rândul său, deputatul PSD Marcel Ciolacu a transmis pe facebook un mesaj de mobilizare și sprijin pentru români, cu ocazia Zilei Naționale a României: ” Sărbătorirea Zilei Naționale este un prilej de a rememora valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar: credința, corectitudinea, respectul pentru lege și solidaritatea. Fără implicarea activă a tuturor, fără determinare, nu putem avea o Românie puternică și prosperă.
Cu ocazia zilei de 1 decembrie doresc să transmit buzoienilor și tuturor românilor că numai împreună putem construi și moderniza România. La mulți ani, români! La mulți ani, buzoieni!”.
Și primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală a postat un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României: ” La mulți ani, România! La mulți ani, Buzău!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here