Potrivit site-ului www.frf.ro, în lotul național U18 a României, care are programat un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea în perioada 10-17 februarie 2021, se află și un jucător al echipei fanion din Buzău.

Datorită evoluţiilor convingătoare atât din campionat, cât şi în cele de verificare, fundaşul Gloriei Buzău, Sergiu Pîrvulescu, se află printre cei 28 de jucători convocaţi de selecţionerul Adrian Văsâi.

Fotbaliștii generației 2003 aveau în plan două jocuri amicale în fața unor echipe de club U18. Această generație de tricolori va evolua în toamnă în preliminariile EURO U19 din 2022. România se află în grupă alături de Turcia, Letonia și San Marino. Se califică mai departe la Turul de Elită câștigătoarele celor 13 grupe, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3. Turul de Elită (7 grupe de câte 4) va avea loc în primăvara lui 2022. La EURO vor merge cele 7 câștigătoare de grupă. Turneul final cu 8 participante va fi găzduit de Slovacia în perioada iulie-august 2022, în vreme ce turneul final, din 2021, va fi găzduit de România.

Generația 2003 se calificase la Turul de Elită pentru EURO 2020 la nivel U17, dar toată ediția a fost anulată din cauza pandemiei.

Sergiu Pîrvulescu a revenit duminică sub bagheta lui Ilie Stan, pentru a pregăti cât mai bine meciul din deplasare pe care SCM Gloria Buzău îl va disputa joi, 18 februarie 2021, cu Poli Timişoara.

foto+info: SCM Gloria Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here