A fost data o prima sentința in Dosarul „Mită la Permise”. Judecătorii au decis ca instructorul auto Gheorghe Brătilă și agentul examinator Adrian Botezatu, sa primească sentințe de condamnare cu executare. Primul a primit o condamnare de trei ani și jumătate cu executare, iar cel de-al doilea, de trei ani și opt luni pentru dare, instigare și participare la dare de mită în formă continuată și trafic de influiență.
Și Andrei Ghiti, care la data comiterii faptelor era tot agent examinator, a primit o condamnare de doi ani și trei luni cu suspendare pe o perioadă de trei ani și obligația de a presta muncă în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile.
În același dosar a fost condamnat și primarul comunei Brăiești, Adrian Perțea, la doi ani și trei luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de trei ani și 90 de zile de muncă în folosul comunității.
Finul lui Adrian Botezatu, Valeriu Răduță, instructor auto la Ramnicu Sărat, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de doi ani și obligația de a presta muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.
Deciziile nu sunt definitive și pot fi apelate în termen de zece zile de la data comunicării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here