Compania de distribuție a gazelor naturale a transmis un comunicat de presă cu privire la situația apărută în localitatea Sărata-Monteoru, unde localnicii și pensiunile au rămas fără gaze naturale, din cauza unei avarii apărute miercuri seară.  

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în orașul Sărata Monteoru, din județul Buzău.

În urma unei avarii survenite la conductele din amonte ale producătorului de gaze naturale OMV PETROM, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 20 ianuarie, începând cu ora 20:00, în orașul Sărata Monteoru, județul Buzău.

În urma acestei situații sunt afectați circa 400 de clienți casnici și non-casnici.

Furnizorul estimează că va remedia defectul în cursul acestei zile, urmând ca alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor afectați să se reia după remediere.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienții să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.  

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.” , se precizează în comunicatul companiei. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here