ghiveciu
Fostul deputat PSD de Buzău, Marian Ghiveciu, este unul dintre cei pe care Atac de Buzău a încercat să-i șantajeze. Florin Paraschivescu, soția sa Oana Galanton și redactorul Doru Iuga, fost OTV-ist, i-ar fi cerut lui Ghiveciu, bani, bunuri și chiar un autoturism pentru a nu scrie de rău de el.
Marian Ghiveciu a declarat sâmbătă, la aflarea veștii că cei trei au fost reținuți, că a depus plângere împotriva lor în toamna anului 2014, după ce indivizii de la Atac de Buzău au încercat în nenumărate rânduri să scoată bani de la el. Ghiveciu a dezvăluit totodată că primarii PSD se plângeau în ședințele de partid că sunt agasați de cei de la Atac de Buzău care încercau să-i șantajeze. La fel, și numeroși oameni de afaceri de la care așa-zișii jurnaliști încercau să obțină bani și bunuri.
”Îmi pare rău că nu s-a luat atitudine până acum, ajunseseră să publice materiale pornografice, nu defăimătoare, nu știu dacă în România mai există o asemenea publicație, nu înțeleg cum au fost tolerați atâta vreme. M-au sunat de foarte multe ori, mă agasau cu telefoane, mi-au cerut multe însă de la mine nu au obținut nimic. Erau foarte insistenți și cu primarii și cu oamenii de afaceri. E bine că în sfârșit au ajuns pe mâna oamenilor legii”, a declarat sâmbătă fostul deputat PSD de Buzău, Marian Ghiveciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here