nicolae
UPDATE: Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a remis vineri după amiază un comunicat de presă referitor la cazul comisarului șef Vasile Nicolae:
”Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău este imputernicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
La solicitarea reprezentanților mass-media, confirmăm faptul că la data de 11.01.2016, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, s-a înregistrat un dosar penal privind pe șeful Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău (funcție deținută la data săvârșirii faptei), dosar înaintat de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău unității de parchet sus-menționate la aceeași dată.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 334 Cod penal”, a transmis Parchetul.

UPDATE: Controlul în urma căruia s-au descoperit neregulile în ceea ce-l privește pe Vasile Nicolae a fost cerut la București de comanda IPJ Buzău. După verificăril efectuate de ofițerii din IGPR; a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Noi detalii ies la iveală după demisia intempestivă a comisarului șef Vasile Nicolae de la vârful Poliției Rutiere din cadrul IPJ Buzău.
Potrivit unor surse bine documentate, demisia lui Nicolae ar fi fost sugerată de comanda Inspectoratului după ce s-ar fi aflat că șeful de la Rutier ar fi circulat cu un autoturism cu numere false.
Comisarul șef Nicolae ar fi cumpărat o mașină din străinătate și pentru că taxa de mediu era amețitoare, polițistul a ales să circule ilegal.
Mai exact, ar fi apelat la ghișeul de Înmatriculări Auto din subordinea Prefecturii, de unde ar fi plecat cu diverse plăcuțe de înmatriculare, pe care le monta, pe rând. pe autoturismul respectiv. În plus, Vasile Nicolae ar mai avea și alte ”bube”, în afară de aceasta, spun surse din Poliție. Tocmai de aceea, el ar fi ajuns la demisie, nicidecum din motive medicale, așa cum se tot trâmbițează oficial.
În prezent, comanda Poliției Rutiere din IPJ Buzău se află în mâinile comisarului șef Silviu Dinu.
Vasile Nicolae se afla la vîrful serviciului din 2009 cu împuternicire, și din 2010, cu acte în regulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here