Cecilia Manolescu a revenit la conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă, după ce, în urmă cu un an și jumătate, se retrăsese din funcția de inspector-șef prin pensionare.

Revenirea unuia dintre cei mai longevivi șefi de servicii deconcentrate din județ a fost posibilă după modificarea Legii privind statutul funcționarilor publici, în noul text de lege fiind prevăzută posiblitatea ca aceștia să fie menținuți, la cerere, încă trei ani pe funcția pe care o dețin în momentul împlinirii vârstei de pensionare.

Din 7 ianuarie și până la 26 februarie 2018, ITM a fost condus de Tatiana Gherase, șef de serviciu în cadrul instituției, și, ulterior, de Gabriel Constantin Gheorghe.

1 COMENTARIU

  1. Este inadmisibil sa iesi la pensie dupa o lege in vigoare la data respectiva, si dupa un an de zile cand a fost emisa o noua lege, sa dai in judecata si sa obtii castig de cauza !!! E ceva care incalca bunul simt, ai iesit la pensie si te simti in putere, mergi in privat si nu comenteaza nimeni ! Acesta este statul PSD, care fac legile dupa bunul plac al clientelei politice . Ne mai intrebam de ce ne pleaca tinerii din tara, tineri pregatiti profesional, cu studii, cu aptitudini de comunicare si spirit de echipa, din cauza acestor nesatui de pensionari, care au umplut organigramele deconcentratelor din Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here