Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început publicarea listei datornicilor la bugetul de stat. Deocamdată, apar doar cei cu datorii peste 50.000 lei, dar urmează şi persoanele fizice cu restanţe mai mari de 1.500 lei, a comunicat instituţia.

Potrivit datelor ANAF, cel mai mare datornic la bugetul de stat este Oana Management SRL. Firma apare în topul datornicilor contribuabililor mijloci, dar restanţele sale le depăşesc şi pe cele înregistrate de European Food, companie care figurează în fruntea datornicilor din rândul marilor contribuabili, cu datorii la bugetul de stat de 400,8 milioane lei.

Din datele consultate de EVZ, Oana Management este un SRL înfiinţat în 2006 în localitatea Poşta Câlnău, din Buzău, cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management şi un singur angajat.

Potrivit unui raport al Risco, compania este deţinută de două persoane fizice: Vasilescu Cătălin Florian (98,81%) şi Vrînceanu George (1,19%).

Firma avea la 31 martie datorii totale restante la bugetul de stat de 454.767.074 lei, plus 104.527 lei la bugetul asoigurărilor sociale de stat, 4.138 lei la bugetul de şomaj, plus  37.595 lei la bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de  sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here