Preda de bigiuPresedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca majoritatea politicienilor buzoieni sunt oameni care isi urmaresc doar interesul personal catalogandu-i pe toti drept traseisti politici.

“Dupa douazeci de ani de democratie, Buzaul ca judet al Romaniei nu reuseste sa isi formeze politicieni care sa urmareasca interesul cetatenilor. Foarte multi oameni care au intrat in politica din ‘90 incoace nu si-au urmarit decat interesul personal si propria lor cariera si bunastare si la baza afirmatiei mele stau plimbarile lor prin toate partidele posibile numai pentru a-si pastra privilegiile si pozitia. Acest balans al optiunilor politice il puteti vedea doar daca veti studia curriculum politic fiecaruia din adversarii nostri politici, fie ca se numeste Boscodeala, Mocanu, Ion Vasile si mai nou Cristi Bigiu ”

Desi totdeauna a afirmat ca intelegera care a existat intre PDL si PNL a fost una facuta “in interesul cetateanului”, Cezar Preda si-a schimbat parerea in momentul in care aceasta nu a mai functionat. Presedintele PDL Buzau a afirmat astazi ca aceasta nu a urmarit decat scopuri personale:

“EU intelegerile pe care le-am facut le-am respectat intotdeauna si nu le-am devoalat substratul pentru ca aceste intelegeri si compromisuri sin politica daca se fac in interesul cetatenilor este bine sa ramana in zona unei confidentialitati ca asa se face la nivel politic. Dar va promit sa devoalez intr-o conferinta ulterioara care era substratul adevarat intelegerii PDL-PNL ca sa nu mai fumam una si sa vorbim alta. In mare,  ca sa stiti, fiecare isi urmareste interesul si sacrifica partide sacrifica constructii politice numai sa ramana in picioare si pe primul loc  ” –a aconchis Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here