Cezar  PREDA4
Într-un interviu acordat în ediția de joi a cotidianului OPINIA, deputatul Cezar Preda, copreședinte al PNL Buzău, vorbește deschis despre relația pe care o are cu colegul său din fruntea filialei, Dorin Bădulescu, înscăunat recent în această funcție, în locul lui Cristinel Romanescu.
Preda explică faptul că nu a avut nici o contribuție la schimbarea lui Romanescu, deși se vehiculează această idee, decizia fiind strict a liderilor PNL de la Centru.
În altă ordine de idei, Cezar Preda salută numirea lui Bădulescu în funcția de copreședinte al PNL Buzău, precizând că de la înscăunarea acestuia a simțit ”o încredere” că împreună vor face treabă bună la șefia filialei buzoiene a PNL.
”Voi fi în dreapta domnului Bădulescu în orice decizie pe care trebuie să o luăm împreună pentru ca acest oraș să meargă. Îl respect foarte mult, și mai ales faptul că, din primul moment în care a primit această însărcinare a fost o înțelegere perfectă, îmi dă mie încredere că vom face treabă bună împreună”, a spus Cezar Preda în interviu acordat jurnaliștilor de la OPINIA.
Pe de altă parte, Cezar Preda anunță publică că PNL va da drumul campaniei având în vedere că anul viitor vor fi alegeri.
” Aș vrea să transmit libe¬ralilor și cetățenilor Buzău¬lui că, din acest moment, liberalii își încep campania pentru oraș, pentru Buzău, pentru Râmnicu Sărat, pentru județul Buzău. Pentru că nu putem intra în această campanie fără forțe unite, fără o viziune foarte clară, iar eu am convingerea, din ceea ce am vorbit cu domnul Bădulescu, că acest lucru se va realiza. Față de ceilalți care, în fiecare zi, au consi¬derat că trebuie să facă ceva împotriva acestei construcții, împotriva mea sau a altora, nu am reminiscențe de supărare, nu mă interesează, fiecare își alege destinul politic cum vrea. Eu am observat și am constatat, împreună cu domnul Bădulescu, că avem destule resurse umane în interiorul partidului care au pregătirea necesară să ocupe aceste demnități și responsabilități, suntem deschiși la oameni noi în partid”, a mai spus deputatul PNL, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here