blaga preda4Deputatul Cezar Preda, sustinator al motiunii „O Romanie dreapta, o Romanie europeana”, a lui Vasile Blaga a declarat, la Conventia Nationala a PDL, ca toata lumea din partid se felicita pentru victoriile obtinute de aceasta formatiune politica.

“Toata lumea se lauda cu realizarile din partid, dar nu se vorbeste despre ce va urma. Nu am auzit nicio autocritica, dar continuam sa aratam cu degetul spre altii”, a spus Preda.

Cezar Preda a mai spus ca sustinatorii lui Vasile Blaga au intrat in ring intr-o competitie total inegala, in care premierul a avut „mai multe resurse, mai multe maini, mai multi antrenori si mai multa apa”.

 El a spus ca premierul Emil Boc i-a dat impresia unui campion care nu a cunoscut infrangerea, pentru ca s-a retras inainte de batalia care ar fi putut sa-l infranga. „Daca vreti sa fiti un campion al victoriei, faceti acum pasul acesta!”, i-a spus Cezar Preda lui Emil Boc si le-a cerut delegatilor PDL sa-l voteze pe Vasile Blaga presedinte, „pentru ca merita”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here