VASILE BLAGA - CONFERINTA - BUZAU

Presedintele PDL Buzau, Cezar Preda, a cerut astazi, in cadrul unei conferinte de presa,  presedintelui Consiliului Judetean, Cristi Bagiu sa spuna “cu subiect si predicat” cand va fi gata noua maternitate.

“In privinta polemicii de la nivelul judetului Buzau cu <numai cine nu se uita nu vede realizarile marete> cuvinte scose cu greu de Presedintele al Consiliului Judetean, e o fraza foarte lunga, cred ca a facut eforturi deosebite sa poata sa inchege aceasta fraza. Ii spun un singur lucru: nu eu am inaugurat maternitatea si vrajeala asta ca mai trebuie statia de oxigen si gata, denota lipsa de transparenta publica la care este obligat domnia sa. Sa ne spuna cu subiect si predicat ce s-a furat din banii alocati, ce s-a facut, cand e gata”, a declarat Cezar Preda.

De asemenea, vicepresedintele Cezar Preda a reamintit autoritatilor locale care sunt proiectele aduse de el la Buzau.

“De ce nu au terminat drumul de la Monteoru la Manastirea Banu, finantat de noi, proiect propus de mine. Unde sunt cele 70 de strazi din municipiu pentru care s-a semnat, cu multumirile catre mine. Domnul presedinte al Consiliului Judetean finanteaza acum sau urmareste sa finanteze PNDI-ul care a fost promovat de noi, respective de mine? M-a intrebat ce proiecte am adus. In privinta Masterplanului as vrea sa ii transmit domnului presedinte ca era primul care venea si spunea sa nu il aprobam.  A uitat? Eu nu puteam sa opresc un Masterplan singur. A uitat domnia sa cand avea 7 consilieri sau cati avea, 9? A uitat. Mi-ar fi rusine daca as fi in locul lui”, a punctat Cezar Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here