Cezar PREDA
Deputatul Cezar Preda atrage atenția asupra faptului că un lider al PNL, în speță Cristinel Romanescu, ar purta discuții cu conducerea PSD Buzău, negocieri în urma cărora vicepreședintele Consiliului Județean ar urma să preia cârma instituției rămasă fără șef după suspendarea lui Cristi Bîgiu, arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată.
Preda a anunțat miercuri că PNL trebuie să renască iar el personal se va ocupa de revigorarea partidului, prilej cu care a transmis un mesaj tranșant celor care cred că pot fi și aliați ai PSD dar și în Opoziție.
„În PNL Buzău ceva nu e în regulă. Bîgiu și-a lăsat niște cozi de topor. Noi ştiam că şi-a lăsat cozi de topor, pe la tineret pe finul său, unii consilieri judeţeni, unul zicea că e penelist pe la Râmnic, vreo 2 care nu ştiu ce să facă şi votează numai cu Holban şi când i-am întrebat de ce, îmi spun că au soţia angajată de Boşcodeală şi o dă afară, cam ăsta e PNL-ul. Eu vreau să facem un nou PNL. Am aflat mai nou că unul(n.r. Cristi Romanescu) vrea să fie președintele PSD din Consiliul Județean. Să uite chestia asta. El nu poate fi și cățelul de casă al PSD și liderul Opoziției. Noi nu avem nevoie de funcții date de PSD. Dacă cineva primește funcție de la PSD cu noi nu mai are de ce să stea de vorbă. Cine vrea funcții de la PSD să plece cu ele cu tot. Cu noi nu are ce discuta”, a declarat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here