_MG_0057

Copreședintele PNL Buzău, deputatul Cezar Preda, are un singur cuvânt de spus vis-à-vis de protestul organizat miercuri seară de buzoienii care și-au strigat nemulțumirile în stradă, cerând să se facă dreptate după tragedia din Colectiv. ”RESPECT”, atât a vrut să comenteze Cezar Preda despre cei care miercuri seară au lăsat confortul căminului și au ieșit în stradă, sperând că astfel vor putea schimba ceva în această țară, greu încercată.
”E prima data după Revoluție, e prima dată de când sunt în politică, e prima dată când văd buzoieni motivați și solidari cu tragedia din București, buzoieni care și-au strigat și nemulțumirile față de ce se întâmplă în urbea noastră. RESPECT-pentru ei. Nu știu cine a organizat protestul, însă nu pot spune decât RESPECT”, a declarant Cezar Preda.
Peste o mie de buzoieni, majoritatea tineri, au ieșit miercuri seară în stradă și și-au strigat revolta față de ce se întîmplă în țară, față de moartea celor 32 de tineri din Colectiv, dar și față de ce a ajuns clasa politică românească și modul în care politicienii îi tratează pe cei care i-au ales.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here