CezarAnuntul privind participarea la alegerile de la Cernatesti a candidatului PSD, in persoana fostului democrat liberal Radu Scintei, nu a ramas fara ecouri in tabara PDL Buzau. Presedintele democrat liberal, deputatul Cezar Preda considera decizia fostului pedelist Radu Scintei un exemplu tipic de politicianism romanesc in care oamenii nu isi urmaresc decat avantajele personale. Preda considera ca Scintei  va obtine cel mult  200 de voturi si ca, in final,  Primaria Cernatesti va fi condusa tot de un primar PDL.

“Este tipul de politicianism romanesc pur, un om care a vrut sa intre in competitie din partea PDL ca si candidat la Primarie atunci cand a vazut ca fiul fostului primar are mai multe sanse sa iasa primar, a parasit barca PDL intr-o secunda si s-a inscris in PSD, devenind candidatul lor in timp ce baiatul lui este membru PDL, Consilier judetean si director la Oficiul Posta, deci, oameni care nu au scrupule si pe care nu ii intereseaza politica partidului ci doar avantajele personale. Va dati seama ca nu pot sa fiu si eu decat la fel de dezamagit cum sunt si ceilalti oameni din Buzau dar, asta este, mergem inainte. Nu cred ca va lua mai mult de 200 de voturi. Cernatesti a  avut primar PDL care a luat peste 70% si care a murit de cancer, un om cu un baiat foarte serios ce lucreaza in agricultura, pe care oamenii il iubesc si atunci cum sa nu il punem candidat pe acesta si sa punem pe unul care vrea sa iasa primar si sa ne tradeze intr-o noapte cum s-a intamplat ieri? Astia sunt politicienii romani care nu urmaresc  decat scopurile personale,”a declarat Cezar Preda.

FaustinDecizia lu Radu Scintei de a candida din partea PSD la Primaria comunei Cernatesti nu va ramane insa fara urmari asupra fiului acestuia. Dupa cum “Jurnalul de Buzau” anticipa inca de luna trecuta cel care va plati pentru actiunile lui Radu Scintei va fi chiar fiul acestuia, Faustin Scintei cel care ocupa la acest moment functia de consilier judetean din partea PDL dar care a fost sustinut de partid si pentru o functie publica, aceea de director al Oficiului Judetean de Posta Buzau.Se pare ca dupa ce tatal a luat decizia de a reprezenta PSD in lupta pentru Primaria Cernatesti, fiul  a fost deja chemat la Bucuresti pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca va fi inlocuit cat de curand din functie.

De altfel, deputatul Cezar Preda recunoaste ca cineva trebuie sa plateasca pentru indisciplina in partid si confirma excluderea lui Faustin Scintei din PDL.

“Domnul Radu Scintei a spus ca a discutat cu baiatul sau si au fost de acord impreuna sa faca constructia cu PSD. Presupun ca PSD le-a propus amandurora  ceva. Bineinteles ca vor suporta consecintele. Inteleg ca s-a propus deja excluderea domnului Faustin Scintei din functia de consilier judetean precum si  retragerea sprijinului politic pentru functia pe care o ocupa pentru ca trebuie sa platesti asemenea tradari. Nu poti sa tradezi si sa nu platesti, asa este in viata,” a incheiat presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/01/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here