Cezar Preda: „Eu mă bat la Buzău cu un candidat USL care este susţinut de lumea interlopă”

0

cezar campanie 5Cezar Preda, candidatul ARD pe Colegiul 7- Camera Deputaţilor a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a explicat modul în care s-a petrecut incidentul de ieri de la Mărăcineni. Cei de la USL au susţinut ieri că cinci membri ai echipei de campanie USL, care au descins la Mărăcineni îmbarcaţi într-un autoturism pentru a „pregăti terenul” înaintea sosirii celor doi candidaţi, şi care împărţeau fluturaşi denigratori la adresa contracandidatului Alianţei România Dreaptă, ar fi fost agresaţi de un grup din echipa de campanie a deputatului Cezar Preda. Ei spun că martor la incident ar fi fost un poliţist din comună, care ar fi văzut şi că principalul agresor, care ar fi şifonat serios doi bărbaţi, este o femeie.

De cealaltă parte, Cezar Preda susţine că mebrii USL i-au provocat pe cei din echipa ARD şi au strigat lozinci împotriva Alianţei România Dreaptă şi a lui Cezar Preda pe tot parcursul acţiunii electorale. „De când fac politică, este primul incident apărut. Eu resping şi regret orice fel de incident  indiferent de cine pică victimă acestor fapte şi de omul care are de suferit. Este clar că există o doză de disperare legată de şansele candidatului USL pe Colegiul 7. Eu am fost ieri în campanie electorală însoţit de peste 150 de oameni şi 30-40 de maşini. De caravana noastră s-au lipit alte două maşini, iar oamenii din ele scandau lozinci împotriva mea şi ARD. Li s-a solicitat să iasă din coloană, dar au refuzat. Apoi maşinile au plecat, dar au revenit pentru că s-au gândit ei că dintr-un gest pot face o poveste lacrimogenă. Ştiţi cum este incidentul de ieri? Cum ar fi ca 5 suporteri din galeria Dinamo să intre în cea a Stelei de 10 mii de oameni. Dar nu se procedează aşa pentru că ambele părţi au de suferit. Eu solicit să se evite astfel de acţiuhi. Astăzi la Vadu Paşii au venit din nou oameni de-ai lor, aseară la spectacol la fel, dar nu s-a mai ajuns la astfel de incidente”, a spus Cezar Preda, candidatul ARD pe Colegiul 7.

Cezar Preda pune gestul de ieri pe seama unei disperări pe care contracandidatul su din partea USL o are cu două sătămâni înainte de alegeri. „Eu mă bat la Buzău cu un candidat USL care este susţinut de lumea interlopă, de cămătari, de oameni care se ocupă de alte activităţi din afara legii. Eu voi pune la dispoziţie CV-urile celor trei agresaţi ca să vedeţi cu cine avem de-a face şi totodată invit bunica tânărului să stea de vorbă personal cu mine şi o rog să nu îşi mai lase nepotul la dispoziţia interlopilor şi să vină în echipele noastre pentru că la noi se face campanie civilizată. Le transmit celor de la USL că nu îi înţelege nimeni în Buzău de ce fac astfel de acţiuni. Spuneau acum vreo 10 zile că vor câştiga cu 70%, atunci pentru ce mai fac chestii de acest gen. Au afişat în tot oraşul materiale cu numele lui Cezar Preda că nu ştiu ce am făcut eu în Parlament, că am votat legi şi au avut de suferit oamenii. Eu îmi asum toate legile pe care le-am votat, dar nu mă pot opri să le explic oamenilor. De ce candidatul USL nu se promovează cu proiectele sale, cu ceea ce face. Într-o zi e în poză cu Ponta, în alta cu Boşcodeală, apoi cu o bătrânică, dar pe el singur…ce-a făcut în viaţa lui?”, a adăugat Cezar Preda.

Candidatul ARD pe Colegiul 7- Camera Deputaţilor, Cezar Preda a spus că îşi asumă orice lege pentru care a votat în Parlament, mai ales că a trebuit să ia decizii într-una dintre cele mai grele perioade pe care ţara noastră e-a traversat. „Cezar Preda este politicianul care îşi asumă resposabilitatea pentru tot ce-a făcut, dar eu nu mă asociez cu Omar Hayssam, nu devalizez Urbisul, nu asfaltez uliţe cu banii Primăriei. Aceşti cucocni nu ştiu ce este o perioadă grea pentru că se lăfăie din banii Primăriei Buzău cu fetiţe, cu chefuri, cu bani, cu lumea interlopă. Eu mă bat cu ei şi buzoienii îşi vor da seama că acolo trebuie să fie un om care gândeşte. Ei sunt doar nişte slugi umile pentru şefii lor de partid”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 7, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here