BADULESCU SI PREDA
Deputatul Cezar Preda se arată mâhnit de turnura pe care a luat-o protestul medicilor de la Buzău. Liderul Partidului Național Liberal nu înțelege care a fost miza acestei mișcări și de ce problema a fost pasată către Guvern și nu s-a găsit o soluție la nivel local. „De la voi am văzut că protestul s-a îndreptat către Guvern și vă întreb care a fost miza acestei chestiuni cu noi. Noi am cerut convocarea unei ședințe, dar conducerea Consiliului Județean nu a făcut niciun gest să facă un proiect de hotărâre . Domnul lider al consilierilor se va duce luni să îi ceară președintelui să spună o poziție publică de ce nu vrea să rezolve problema. De ce nu face un proiect să rezolve situația?”, a spus deputatul Cezar Preda.
Liderul liberal crede că se va găsi o rezolvarea a situației de la Spitalul Județean după ce se vor încheia alegerile interne din PSD. Totodată, și liderul consilierilor județeni ai PNL, avocatul Dorin Bădulescu, se arată supărat pe conducerea Consiliului Județean Buzău care nu i-a chemat la discuții legate de rezolvarea problemei medicilor care amenință cu demisia în bloc. „Așteptăm un semnal de la Consiliul Județean să ne cheme să discutăm, să vedem ce e de făcut. Foarte multe lucruri depind de executiv și de voința politică. Noi nu avem nici măcar o treime din consilieri. Trebuie măcar să vedem ce putem vota pentru viitor”, a declarat Dorin Bădulescu.
Reamintim că 75% dintre medicii care profesează în Spitalul Județean Buzău au amenințat că își vor da demisia în bloc, sătuli fiind de salariile pe care le primesc și de condițiile în care lucrează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here