safe image.phpDeputatul ARD pe Colegiul 7- Camera Deputaţilor a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre prima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Cezar Preda a fost deja ţinta unor atacuri ale contracandidaţilor săi, dar totodată afirmă că alegătorii ştiu ce au de făcut şi nu se teme de o înfrângere. „Este o campanie timidă sub rigorile legii, ştiu că ei au mai reclamat anumite încălcări, dar e  nu am apetit pentru reclamaţii pentru că ştim că le facem degeaba pentru că nu se ia nicio măsură. În Colegiul 7 pot să spun că PP-DD nu există, este posbil să existe o înţelegere, deci aici este clar o bătălie între USL şi ARD. Nu am nicio reţinere să vă spun că voi câştiga acest colegiu”, a spus Cezar Preda.

Contracandidaţii săi l-au acuzat pe Cezar Preda că ar fi împărţit mită electorală, dând alegătorilor săi sticle de vin şi varză. Acesta a precizat că sticlele de vin sunt trimise în fiecare an sărbătoriţilor. „Pot să afirm, legat de acuzaţiile că am oferit alegătorilor mei varză, contracandidatul meu este varză, mereu au minţit şi înainte de alegeri au dus balast pe uliţe din banii Primăriei. Acum văd că s-au dus la podul de la Vadu Paşii, iar aici situaţia este la fel ca cea de la Maternitatea care s-ar fi deschis în iunie. Toată lumea ştie că nu sunt bani pentru pod, acestea sunt poveşti de adormit copiii. Eu resping categoric aceste activităţi de campanie. Iar în ceea ce priveşte cadoul meu pentru sărbătoriţi, constând într-o sticlă de vin, eu am acest obicei de 8 ani, ofer vin şi bomboane. Cine nu vroia, nu le lua”, a afirmat Cezar Preda.

Tot în cadrul conferinţei de presă, Cezar Preda a vorbit şi despre intenţia Guvernului Ponta de a majora pensiile militarilor. „Legat de pensiile militare, ştiu că actualul Guvern vrea să le mărească, dar FMI a interzis. Pentru 90% dintre pensionarii militari, pensiile au crescut foarte mult, iar Victor Ponta vrea să le reducă pensiile celorlalţi 270 de mii de oameni. Eu invit pensionarii militari să stea alături de noi că noi le-am dat pensii bune, la fel şi agricultorii”, a precizat candidatul ARD pe Colegiul 7.

Totodată Cezar Preda a ţinut să facă precizări legate de afirmaţiile lui Nicu Năastase, fostul primar din Smeeni, care spune că nu a fost ajutat deloc de deputatul Valeriu Alecu. “Eu îl fac mincinos pe Nicu Năstase când spune ce sume a primit. Vă spun eu, a primit o dată 11 miliarde şi avea şi o înţelegere cu constractorul pe care, probabil, ar fi vrut să i-o plătească tot Boc. Iar acum minte, să îi fie ruşine cu pălăria pe care o poartă, care e şi primită de la mine”, a afirmat Cezar Preda.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here