Deputatul PNL de Buzău Cezar Preda reacționează la acuzațiile pe care candidatul liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean, Ioan Caton Mateeșescu, i le-a adus în legătură cu panourile publicitare aparținând firmei Atlas Invest, la care parlamentarul buzoian este acționar, pe care se află afișe electorale ale candidatului social-democrat Constantin Toma. De asemenea, el explică absența sa de la festivitatea de lansare a candidaților PNL Buzău de duminică prin faptul că nu a fost invitat.

În primul rând, aş dori să-mi exprim părerea de rău că nu am fost invitat la lansarea candidaţilor PNL în judeţul Buzău, în calitatea mea de deputat al Partidului Naţional Liberal, de vicepreşedinte al partidului şi de lider care a condus 15 ani organizaţia Partidului Democrat Liberal. În al doilea rând, vreau să le transmit tuturor buzoienilor că îmi doresc să voteze, pe 5 iunie, echipa Partidului Naţional Liberal, o echipă care doreşte să-şi aducă contribuţia la schimbarea în bine a oraşului şi a judeţului. Partidul Naţio­nal Liberal este partidul care poate să restarteze România şi care poate să dea o direcţie în care noi toţi, buzoienii, să avem o viaţă mai bună, mai împlinită. Susţin cu toată tăria mea Partidul Naţional Liberal în alegerile din Buzău”, a spus Cezar Preda.

El a refuzat să dea un răspuns acuzaţiilor lui Ioan Caton Mateeşescu, precizând, însă, că nu va rămâne dator şi că va face acest lucru după alegerile locale: „În ultimul rând, nu pot să dau un răspuns acum celor doi colegi ai mei, pentru că suntem într-o bătălie cruntă cu Partidul Social Democrat pentru câştigarea alegerilor locale, dar eu nu rămân niciodată dator; am să le răspund după 5 iunie”, a mai declarat deputatul Cezar Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here