colectiv1

”Se impun demisii, se cere dreptate pentru tinerii care au murit în Colectiv”, spune deputatul de Buzău, Cezar Preda, după tragedia de vineri care a îndoliat întreaga națiune română. ”Se impun măsuri legislative și administrative care să împiedice noi tragedii”, mai spune parlamentarul care a comentat și mobilizarea fără precedent de care au dat dovadă românii marți seară cînd au ieșit pe străzile Bucureștiului în număr atât de mare.
” Acum, ceea ce văd, este momentul unei solidarități fără fisură, tineri, maturi, bătrâni, pentru că țara „se mișcă”., a spus parlamentarul.
Mențiunile sale au fost făcute într-un comentariu la o postare pe facebook a unui fost primar din județul Buzău. Este vorba despre Nicu Năstase, fost primar de Smeeni, care a propus ca lefurile pe decembrie ale decidenților să fie donate pentru cei care au avut de suferit în urma tragediei din Colectiv.
„Ca să dea dovadă de solidaritate cu cei aflaţi în suferinţă şi cu familiile celor care şi-au pierdut copiii, propun că salariile demnitarilor,primarilor şi consilierilor locali , judeţeni şi municipali să fie donate pe luna decembrie într-un cont special, bineînţeles şi salariul preşedintelui şi al celor din Guvern, dacă sunteți de acord daţi like şi distribuiţi mai departe. Eu sunt consilier local. Faceţi socoteală câţi bani se vor strânge. Mulţumesc!”,a scris fostul primar din Smeeni pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here