cezarPrim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda susţine că prin noul Cod fiscal premierul Victor Ponta pregăteşte pentru români cea mai „neagră” perioadă: 20 de taxe şi impozite noi, „care vor bulversa şi vor distruge tot ceea ce înseamnă clasa de mijloc din România”. „31 ianuarie este ultima zi a unei Românii echilibrate macroeconomic, a unei Românii care-şi găsise în ultimii trei ani cadenţa şi care încerca prin eforturile tuturor românilor să o menţină pe drumul european. De mâine dimineaţă, în România, alianţa socialistă dă drumul unui Cod fiscal care se bazează pe ceea ce înseamnă ura şi dispreţul faţă de patroni, chiaburi şi bugetari de lux”, a declarat Cezar Preda.

În opinia sa, premierul ar încerca să obţină bani pentru bugetul ţării prin noile impozite pentru a-şi răsplăti voturile primite, Preda adăugând că, în esenţă, a indexa pensiile şi a reîntregi salariile îi va costa pe români înzecit. „Nu patronii şi nu chiaburii pe care-i vede domnul Ponta vor avea de suferit, ci oamenii care lucrează în mediul privat, oamenii care vor rămâne fără muncă, oameni care vor deveni asistaţii sociali ai domnului Ponta”, a spus acesta.

Potrivit lui Cezar Preda, cea mai mare decizie politică din anul 2013 este noul Cod fiscal, care duce România în zona unei supraimpozitări în mediul privat şi duce românul într-o zonă a nesiguranţei zilei de mâine, a şomajului, a lipsei de resurse. „Noi credem că e vremea ca patronatul român să se trezească, e vremea ca agricultorii români să-şi dea seama de păcăleala pe care au luat-o, pentru ca fiecare român căruia i se iau acum bani să înţeleagă că aceasta este numai o plată vremelnică a unor promisiuni electorale făcute înainte de alegeri„, a mai susţinut prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here