preda
”Viitorul premier al României trebuie să redea românilor sentimentul de siguranță”. Declarația îi aparține copreședintelui PNL Buzău, deputatul Cezar Preda, care spune că cel mai oportun pentru România după demisia lui Victor Ponta este să se organizeze alegeri anticipate.
”„Cuvântul-cheie care a scos România în stradă este siguranța. De fapt, dacă tot folosea cineva foarte des sintagma interes național, cred că interesul național al românilor este ca ei să se afle în siguranță. Fie că sunt în casele lor și nu li se prăbușesc la cutremur, fie că sunt la școală, fie că sunt la cinematografe, în cluburi sau restaurante și sunt siguri, fie că se mișcă sau se plimbă pe jos în orașele sau în satele lor și nu li se întâmplă nimic, fie că sunt cu mașina sau pe trama stradală și nu au gropi în care să intre și să-și piardă viața sau să se rănească. Iată câteva elemente care, de fapt, converg spre ceea ce înseamnă siguranța cetățeanului. Acest lucru trebuie urmărit de cel care va fi nominalizat ca prim-ministru al României. Pentru că el va trebui să acționeze cu toată forța pentru a schimba această stare de lucruri, care nu garantează siguranța cetățeanului român, indiferent, repet, dacă se află în casa sa, la școală, pe stradă, în locuri publice, în localuri publice”, a declarat la cea mai recentă conferință de presă, deputatul liberal de Buzău Cezar Preda.

Parlamentarul de Buzău a adăugat că dacă strada cere schimbarea clasei politice e nevoie ca oamenii să primească ce solicită: „Este nevoie de alegeri anticipate; asta cere strada, asta putem face, legal, constituțional. Spun putem pentru că este mai greu cu voința. Deja am văzut că Dragnea și Tăriceanu refuză; nu-i nicio problemă, noi vrem să facem alegeri anticipate, vom insista pe acest lucru. În acest context cred că va acționa și domnul președinte Iohannis, eu nu cred că domnia-sa va nominaliza vreun favorit al coaliției de la guvernarea actuală. Nu cred, pentru că, indiferent pe cine ar nominaliza coaliția PSD-UNPR-ALDE, el va continua să facă ceea ce a făcut și precedentul guvern, adică o guvernare în disprețul siguranței cetățeanului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here