Ieri s-a declanșat alarma în întreg județul după ce un bărbat de 53 de ani, condamnat pentru omor, internat la secția de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca a evadat din spital. Individul este din București și acum nouă ani și-a ucis mama. El își ispășea pedeapsa în Spitalul de psihiatrie încă din 2008, după ce judecătorii au decis că bărbatul nu a comis fapta cu discernământ.

Marian Trandaf a comis odioasa faptă în luna noiembrie a anului 2007. Chiar el a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că și-a ucis mama. Grupa operativa din cadrul Politiei Capitalei s-a deplasat pe strada indicată, însotita de procurorul de serviciu al Parchetului Tribunalului Bucuresti. Aici, in fata casei, un individ astepta nerabdator politia. Marian Trandaf, in varsta de 44 de ani, era cunoscut cu probleme psihice. El a declarat sec politistilor ca si-a omorat mama. In casa, anchetatorii au gasit-o in pat, semiinvelita, pe mama criminalului, Niculina Fanu, in varsta de 73 de ani.

Criminalul a declarat anchetatorilor ca a auzit o voce divina care i-a spus ca are o misiune de indeplinit. Ca el este alesul. Dar, pentru asta, trebuia sa sacrifice o persoana draga lui. A plecat pana in magazinul Bucur-Obor, de unde a cumparat un ciocan si un cutit. Apoi, s-a intors acasa si a asteptat sa plece nepoata sa si sotul acesteia la serviciu. Dupa ce mama lui a a dormit, a lovit-o cu ciocanul in cap de trei ori, apoi i-a taiat gatul pana la coloana vertebrala. Apoi, Marian Trandaf a fost internat la Spitalul Obregia pentru efectuarea expertizei psihiatrice pentru a se stabili daca in momentul producerii crimei acesta a avut discernamant. Marian Trandaf sufera de schizofrenie paranoida, fiind luat in evidentele cu bolnavi psihici. Ulterior el a fost mutat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Spoca- secția Ojasca, unde era internat din anul 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here