Reacție dură a președintelui PSD și al Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu, la adresa premierului, după ce deputații au votat, astăzi, că, pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. 

Orban, înțelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea piețelor?! Tu poți să trăiești cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abținut la vot?! Asta ați făcut, criminalilor! V-ați bătut joc de oameni! Ați scos bătrânii care muncesc din greu în frig și ploaie cu deciziile voastre aberante!” , a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook.

Legea, care conține și amendamentul depus de Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de abțineri.

Actul normativ va fi trimis, spre promulgare, către președintele Klaus Iohannis, care o poate întoarce la reexaminare în Parlament sau poate cere un control de constituționalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here