„Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…
Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al finanțelor:

⛔ Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!
⛔ Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!
⛔ Salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.FB IMG 1612249002841Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!”, a declarat deputatul buzoian Marcel Ciolacu, președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here