Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansează un nou atac la adresa partidelor preocupate în această perioadă de formarea Guvernului: 

Lupta pe funcții și putere este programul de guvernare al noului CDR moșit, pe lângă Constituție, de președintele Iohannis. Nu au înțeles nimic din votul de blam dat de români pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele românilor au rămas, iar fiecare zi de inacțiune doar le multiplică. Spitalele sunt în continuare suprasolicitate, educația copiilor este în continuare abandonată, drama românilor care au rămas fără locuri de muncă se adâncește!
Gașca pierzătorilor este prea ocupată să-și împartă funcții pentru a vedea care sunt adevăratele priorități ale românilor:
  • Creșterea numărului de teste;
  • Creșterea capacității ATI astfel încât pacienții cu forme grave să nu mai fie ținuți pe holuri, în secțiile de Primiri-Urgențe;
  • Măsuri urgente pentru a redeschide școlile după vacanță, așa cum toată Europa face.
Acestea ar trebui să fie prioritățile unei puteri responsabile și preocupate într-adevăr de viața românilor! Dar, noul CDR format din PNL și USR își negociază pe ascuns viitoarele funcții și sinecuri.
130708881 5482201461805257 4850606686612075292 n
Au expediat pe ascuns problema școlilor, au prelungit și înăsprit rapid restricțiile pentru a avea timp să-și împartă ce nu au câștigat, chinuindu-se să încropească majorități care nu vor funcționa niciodată! Când cea mai rapidă, normală și eficientă soluție pentru a rezolva criza gravă de sănătate în care ne aflăm acum este chiar sub ochii lor, dar se fac că nu o vad: Alexandru Rafila!” , este mesajul postat de președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here