Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a declarat că partidul pe care în conduce va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii.

Anunțul vine și cu un atac dur la adresa Ralucăi Turcan, după ce aceasta a declarat că va iniția un proiect de sprijin pentru familiile medicilor decedați de COVID, în condițiile în care PSD a propus și s-a aprobat, anul trecut, un proiect similar, deja aplicat. 

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv. http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.

Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!!

P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!” , este mesajul postat de Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here