ciprian-ene-deschidereTânărul consilier Ciprian Ene şi-a anunţat astăzi demisia din Partidul Democrat Liberal. Acesta a ales să facă anunţul pe contul său de Facebook, unde îşi argumentează decizia. Iată ce a scris Ciprian Ene pe Facebook: „Dragii mei prieteni,
şi nu numai,

Astăzi am luat decizia să părăsesc Formaţiunea Politică din care fac parte.
Am luat această decizie responsabil, cu asumarea tuturor consecinţelor de după, decizie pe care oricum şi-ar fi dorit alte persoane să o ia, mai devreme sau mai târziu.
Am preferat însă să iau această decizie în stilul meu şi nu în stilul lor!
Mai mult, această decizie am luat-o pentru că eu nu pot mima conducerea unei organizaţii. Poziţia băţ de floarea soarelui cu un zâmbet larg pe faţă nu e pe placul meu şi nu mă caracterizează!
Discuţii în interiorul organizaţiei, prin care membri noi, competenţi, loiali unei cauze şi implicaţi în acţiuni de promovare a unor idei solide pentru dezvoltarea locală, au fost arătaţi cu degetul, doar din motive că reprezentau un pericol pentru cei care nu au avut niciodată demnitatea să-şi asume, … măcar eşecul unor campanii conduse dezastruos. Persoane ancorate puternic în conducerea PDL, care şi după un eşec usturător în alegerile trecute, nu înţeleg că forţa unui partid stă în echipă şi mai puţin într-un om sau în resursele materiale. Toate acestea, reprezintă o parte a motivelor, care mă îndreptăţesc să iau această decizie.
Succesul unui partid stă în echipa şi în realizările acesteia. Ori, într-o organizaţie unde echipele sunt bune doar, la a umple săli pentru discursuri, iar apoi uitate până data viitoare, mă determină să cred că PDL merge în direcţia greşită.

DIRECŢIE PE CARE, EU MĂ OPRESC SĂ MAI MERG!

Celor care rămân, le doresc să înţelegă chiar şi în ceasul al 12-lea că organizaţia alunecă, dacă membrii săi şi oamenii în general nu sunt respectaţi! Oamenii nu sunt doar nişte cifre, nu sunt statistică! Fiecare are istoria şi lumea lui, la care cei care conduc uită să se raporteze.
Numai dacă vor înţelege lucrul acesta, celor care rămân: – Le urez succes!
Dacă nu vor înţelege, îmi pare rău pentru că există posibilitatea ca organizaţia să se piardă în mediocritate!
Dragii mei, electoratul se schimbă, oamenii înţeleg că actuala clasă politică buzoiană e la pământ!
După scurta mea incursiune politică la nivelul Consiliului Local Municipal, am realizat că Buzău se află într-o cădere liberă, manevrat de o clasă politică de cea mai joasă factură posibilă. De peste 23 de ani, clasa politică buzoiană serveşte interesului individual şi mai puţin interesului întregii noastre comunităţi.
Clasa politică buzoiană, de ,,rang superior”? O haită de lupi intrată în ,,cuşti cu gratii de fier”, de bună voie, de unde fiecare pe limba lui latră la celălalt, iar când e nevoie ies, se unesc şi se ,,pupă” unii cu alţii pentru a prădui cu lăcomie tot ce le poate aduce beneficii, lor şi uneii mâini de oameni care au lăsat Buzăul, la nivelul unui sat palilulian.
Deşi, poate, mult prea idealist, pentru un moment nepotrivit pentru dorinţe ideale, nu mă voi opri să gândesc şi să activez în orice mod posibil pentru ca acest oraş, acest judeţ să ne ofere nouă, tuturor o viaţă mai bună, o lume în care oamenii preponderent zâmbesc!„, scrie Ciprian Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here