IMG 5980La aceasta ora circulatia pe DN22 Ramnicu Sarat Braila este oprita pentru toate autovehiculele. Masura a fost luata ca urmare a cantitatilor mari de zapada dar si a vintului care a troienit zapada pe sosea formand suluri care fac imposibila circulatia. Din aceleasi motive,  din aceasta dimineata   traficul a fost oprit si pe DN2C Costesti-Padina.

Datorita cantitatilor mari de zapada sia situatiei existente pe anumite drumuri judetene, politistii au luat decizia inchiderii unor portiuni din acestea  dupa cum urmeaza:
– DJ 214 A, Caragele – Ruşeţu;
– DJ 203, Bălăceanu – Galbenu (de Brăila);
– DJ 220, Poşta Câlnău–Cochirleanca – Bălăceanu;
– DJ 102 H, Amaru – Căldăruşanca – Glodeanu Siliştea;
– DJ 203 K, Săgeata – Robeasca;
– DC 153 Cioranca – Movila Banului.
– DJ 203 I, Pogoanele – Scutelnici;
– DJ 203, Ziduri – Valea Râmnicului.

Circulatia pe celelalte drumuri din judet se desfasoara la aceasta ora in conditii de iarna, carosabilul fiind acoperit cu zapada. Politistii rutieristi recomanda conducatorilor auto evitarea pe cat posibil a deplasarilor pe distante mari iar daca acestea nu suporta amanare conducatorii auto sunt rugati sa se informeze in legatura cu starea drumului pe care urmeaza sa il parcurga.  De asemenea autovehiculele ce pornesc la drum trebuie sa fie echipate corespunzator, soferii trebuie sa foloseasca luminile de intalnire pe toate sectoarele de drum, sa circule in coloana si sa nu se aventureze in depasiri riscante.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here